Sesto er en nyåpnet middelhavsinspirert restaurant i 6 etasje på Steen & Strøm Department Store. Selv om alt er totalrenovert i vår restaurant ligger det mye historie i våre lokaler, som har eksistert siden 1797. Historien starter da Samuel Strøm etablerte seg i lokalene på hjørnet av Prinsens- og Kongensgate. Målet var å hente det beste fra kontinental storbyshopping.  Samuel Strøm samlet kjente, attraktive norske, skandinaviske og internasjonale merkevarer og designere over 6 etasjer i ett varemagasin.
 Det er med stor stolthet at vi nå har etablert og skapt restaurant Sesto i øverste etasje i denne historiske bygningen.

Hovedrestauranten har 180 sitteplasser, og et chambre séparée med 22 sitteplasser på langbord og 28 sitteplasser ved fordeling på to bord. Her kan du sitte uforstyrret  sammen med venner og kollegaer med utgang til egne balkonger. Selvsagt har vi alt du trenger til lyd og bilde også hvis du skulle trenge det.

I tillegg til hovedrestauramten har vi en stor takterrasse med opptil 75 sitteplasser i 7 etasje.  Her kan du om sommeren nyte mat og drikke sammen med solen fra morgen til kveld, og videre utover natten. I vinter månedene serverer vi varme drikker man kan nyte under glasstak med utsikt over Ekebergåsen. Du kan også se blant annet den gamle sjømannsskolen og ærverdige Ekeberg Restaurant i all sin prakt. Med egen inngang og heis fra Prinsensgate bidrar dette til at dere nyter dette sammen med andre gjester, eller kun deres private selskap. Vi tilbyr selvsagt egen bar og full ala carte meny på takterrassen. Lyd og bilde kan vi tilby på forespørsel om det er ønsket på takterrassen. 
Velkommen til Sesto!